Even voorstellen

In 1994 heb ik de HEAO in Eindhoven afgerond, afstudeerrichting Management Economie en Recht makelaardij/onroerend goed. Sindsdien ben ik gespecialiseerd in de taxatie en aan- en verkoop van recreatiebedrijven en heb ik mijn vakkennis verder uitgebouwd.

Zo heb ik o.a. een deeltijdstudie rechten gevolgd aan de universiteit van Nijmegen. Vanuit mijn juridische achtergrond heb ik specifieke kennis opgebouwd op het gebied van erfpacht, onteigeningen, complexe bedrijfswaarderingen en het begeleiden van bezwaren tegen taxaties op basis van de Wet Waardering Onroerende Zaken.

Ik ben van mening dat een makelaar pas een goede waardering kan maken als hij betrokken is bij verkooptransacties. Dit betekent dat ik een belangrijk deel van mijn tijd heb besteed aan de begeleiding van aan- en verkopen van grote en kleine bedrijven, het begeleiden van aandelentransacties en het opmaken en beoordelen van (koop)overeenkomsten.

  • William den Otter is door de rechtbank van 's-Hertogenbosch beëdigd als makelaar.
  • William den Otter is Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en ingeschreven in het RAB register.
  • Ingeschreven als register makelaar en taxateur in de registers wonen/MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert.
  • Lid van Vastgoedpro, vakgroep bedrijfsmatig vastgoed.
  • RECRON, de branchevereniging van recreatieondernemers, heeft Den Otter toegelaten als erkend adviseur.

Den Otter duikt er voor u in!