Recreatiebedrijven te koop

Wilt u een recreatiebedrijf kopen in Nederland? Den Otter Makelaardij biedt diverse campings in Nederland te koop aan. Bij de aanschaf van een recreatiebedrijf gaat het al snel om forse bedragen.

Daar wilt u als ondernemer dan ook professioneel bij begeleid worden. Zodat u weet waar de risico's liggen en waar u allemaal rekening mee moet houden. Den Otter zorgt er ook voor dat u zoveel mogelijk te weten komt over de camping en dat de afspraken goed worden vastgelegd in de koopovereenkomst.

Bent u ook op zoek naar een recreatiebedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak.

Den Otter duikt er voor u in!


Buitensport bedrijf en activiteitencentrum Zuid-Limburg

Een buitensport en adventurecentrum gelegen in Zuid-Limburg 

Te koop: Dagrecreatie
Prijs: € 450.000,00 k.k.

ROCCA Sport & Adventure is een prominent aanbieder in Zuid-Limburg op het gebied van klimsport, actieve uitstapjes en sportieve arrangementen. Naast avontuurlijke programma’s biedt ROCCA een uitgebreide keuze aan verschillende vrijetijds­programma’s in de regio, zowel indoor als outdoor. Het aanbod varieert van sportieve events en toeristisch-recreatieve activiteiten tot vergaderarrangementen, rijwielverhuur en sportklimmen.

Het activiteitencentrum is een uniek gebouw met:

  • 2 klimzalen (1 met een vrije hoogte van 15,1 meter en 1 met een vrije hoogte van 10,6 meter)
  • Een bar/bistro;
  • Kleedlokalen/douches
  • Kantoorruimtes en multifunctionele vergaderruimte;
  • Opslag- en werkruimtes.

Het gebouw bevindt zich op een perceel grond met een oppervlakte van 1.098 m². ROCCA heeft 5 parkeerplaatsen op eigen terrein.